Tóth Emese
06 30 610 6688

Tóth Emese

Emese masszázs = a test kezelése, a lélek gyógyítása.
A masszázs az érintés varázsa, mely ellazítja a testet és a lelket.

Árlista:
30’ masszázs- 2600 Ft
40’ masszázs- 3500 Ft
60’ masszázs- 4500 Ft
15’ frissítő talpmasszázs- 1700 Ft
15’ frissítő fejmasszázs- 1700 Ft

Bérletek:
10 alkalmas 30’ masszázs- 17.000 Ft
10 alkalmas 60’ masszázs- 35.000 Ft

Kinesology-Tape ragasztás:
1500 Ft/testrész + 100 Ft/ 10 cm

Gyógyító energiát sugároz testünk minden sejtjéhez, és lelkünk legmélyéig ér el. Fizikai
szinten ellazít, feloldja az izmok merevségét, csomóit. Az energiaelzáródások helyén oldja a blokádokat, lehetővé téve az életenergia szabad áramlását. Segíti a vénás keringést, serkenti a nyirokáramlást, képes megszüntetni a nyirokpangást. A masszázs során megindul a méreganyagok kiürülése, aktiválódik a szervezet öngyógyító mechanizmusa. Feszesebbé válnak a kötőszövetek, javul a bőr tónusa. Mentális szinten csökkenti a stresszt és a szorongást, békés tudatállapotot idéz elő, melyben visszatalálhatunk önmagunkhoz és elménket lecsendesítve megtapasztalhatjuk a harmóniát. Átélhetjük a teljes összhangot testünk és lelkünk között, átértékelhetjük problémáinkat és megoldást találhatunk rájuk.

Frissítő Svédmasszázs

A svéd masszázs képzi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.
A masszírozás az egész testünkre hatással van, a legmélyebb szövetrétegekig is eljut. Az idegrendszer a megfelelő, erőteljes masszázsfogások hatására aktivizálja a szervezetet, a belső erőinket. Rövid idő alatt új energiával tölt fel, miközben oldottá és rugalmassá teszi a testet. A frissítő masszázskezelés fokozza a vér és nyirokerek keringését, megváltozik a vérnyomás, és a pulzusszám. A fáradtság fokozatosan eltűnik, visszatér a test frissessége nő az aktivitás és a koncentrációképesség.
A frissítő masszázskezelés hatékonyságát azonban fokozni lehet különböző serkentő, stimuláló hatású illóolajokat tartalmazó masszázsolajjal.

FRISSÍTŐ TALPMASSZÁZS

Erősíti az immunrendszert, és a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A talp reflexzónáinak masszázsa, amellyel a különböző szervek működését befolyásoló távolsági hatás érhető el. Általános hatása a masszázséhoz hasonló: az ellazulás elősegítése, az ellenálló képesség fokozása, közérzetjavítás.

REIKI ENERGETIZÁLÓ TESTKEZELÉS

Öngyógyító képességünk aktiválásával. A reiki egy spirituális tevékenység. Lényege, hogy a gyógyító energiákat magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik élőlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba. Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerővel születünk, mivel ez maga az Élet energiája.

Reikiben a terápiát végző személy a gyógyító energia csatornájává válik ily módon az oda áramlik, ahol arra a legnagyobb szükség van.

KINEZIOLÓGIAI OLDÁS - Kinesology-tape

Az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza. A kineziológia görög szóösszetétel, kinesis mozgást, logos pedig tudományt jelent. A kineziológia szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben pozitív változást szeretnénk elérni, s aktivizálja testünk öngyógyító mechanizmusát. A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni.
A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.
Gyors segítséget nyújt a fájdalomcsillapításban, lerövidíti a gyógyulási időszakot, semmiféle kémiai hatóanyagot nem tartalmaz. Bőrbarát, légáteresztő anyagból készült, ennek köszönhetően, a bőr szabadon lélegezhet, bőrirritációt nem okoz. Rugalmassága miatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban. Könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós.
A felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, javul a vérkeringés, és a fájdalom receptorokra nehezedő nyomás is csökken. Stabilizálja az izmokat, ízületeket, mentesíti a sérült szövetek terhelését, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét. A nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, javul a vérkeringés, csökken a fájdalom, stabilizálja az izmokat, ízületeket, tehermentesíti a sérült szöveteket, megakadályozza azizomgörcsök kialakulását.

Végzettségeim:

1998- Agykontroll
2011- Frissítő Svédmasszázs
2013- Reiki 1
2014- Prána1
2015- Reiki 2
2015- Kinesiology-Tape, Acu-Tape